top of page

Over

Ik begon mijn carrière in de technische beveiliging, waar ik werkte in de financiële wereld en in zwaar beveiligde omgevingen. In die tijd heb ik expertise opgedaan op het gebied van inbraakdetectie, branddetectie, toegangscontrole en CCTV-cameratoezicht.

In 2008 heb ik een carrièreswitch gemaakt en ben ik begonnen als ICT-manager na het volgen van cursussen in IT-netwerken en IT-beveiliging. In de daaropvolgende 12 jaar heb ik een team kunnen samenstellen door nog 5 mensen aan te werven en een volledig nieuwe IT-omgeving op te bouwen, die schaalbaar en zakelijk efficiënt was. Vanzelfsprekend was beveiliging altijd onderdeel van elk proces of elke verandering. Omdat privacy en veiligheid hand in hand gaan, heb ik mij in 2017 gecertificeerd als DPO en meer kennis opgedaan over de GDPR.

In 2020 nam ik de rol van CISO op me en begon ik op internationaal niveau te werken, waarbij ik mijn ervaring van de afgelopen jaren combineerde om de IT-beveiliging van 22 verschillende dochterondernemingen (OPCO's) in 14 verschillende landen te verbeteren. Dit gebeurde door bewustwording te creëren, trainingscampagnes te organiseren, les te geven, te rapporteren aan bestuursleden, het beleid te schrijven, nieuwe oplossingen te zoeken en contracten te ondertekenen.

Tevens ben ik gecertificeerd als CISO.

Vandaag ben ik een freelance beveiligingsadviseur. Ik ben graag zo bekwaam en efficiënt mogelijk op een analytische manier, altijd met een diplomatiek tintje.

"Every day I want to become better at what I do, always with a goal in mind."

Contact
bottom of page